Rebhan’s Glaspolymer är ett innovativt förpackningsmaterial som har unika egenskaper

Materialet gör det möjligt att presentera en produkt på ett nytt och exceptionellt sätt. Denna typen av plast ger dig glans och transparens som glas med kombinationen av ett mindre brytbart material som fortfarande är lika hållbart som produkter tillverkade av PET. Utöver detta kommer en hög frihetsnivå när det gäller design och den är mycket motståndskraftig för mekaniska påverkningar.

Rebhan tillverkar innovativa, högkvalitativa plastförpackningar för kosmetiska, kemiska och hushållsartiklar. Glaspolymeren erbjuder en exklusiv look, ett brett spektrum av attraktiva standardformer, obegränsade färgalternativ och noggranna färgspecifikationer. Det erbjuder också olika dekorationsalternativ, såsom lackering, varm foliepärmning, silkeskärm, tryckning och metallisering.

Ett material som är lika vackert som glas, lika hållbart som PET och kan färgas och tryckas som plast, låter det för bra att det är sant? Kontakta oss så berättar vi mer. Eller besök Rebhan’s webbplats för att se deras breda utbud av glaspolymerförpackningar.

Exempel på olika utföranden